هیتر گازی بر اساس یکی از طرح های شرکت معتبر modine آمریکا که ازنوع هیتر های گازی صنعتی تجاری با مشعل اتمسفریک می باشد، در شرکت انرژی طراحی و ساخته شده است. این محصول طبق استاندارد بین المللی BS-EN621 در سال 1378 موفق به اخذ گواهی CE گردید که اولین هیتر گازی دارای این گواهی در کشور میباشد.
مبدل حرارتی
سطح تماس موثر و تبادل حرارتی زیاد بین جریان محصولات داغ احتراق با هوای عبوری از آن (که بر هم عمود هستند) به همراه افت فشار کم و عدم صدای ناشی از انقباض و انبساط سریع، از جمله ویژگی های بارز مدل 640 است که با طراحی خاص ارائه شده است.
مشعل:
از نوع اتمسفریک و شعله آبی سوز می باشد که مخلوط گاز و هوا را به صورت کنترل شده به سر مشعل هدایت کرده و حرارت لازم تولید میکند. مشعل نیز پوشش نسوز مقاوم تا دمای 550 درجه سانتیگراد می باشد.
کلاهک تعدیل:
مجموعه ای که علاوه بر تنظیم خروج محصولات احتراق از هیتر، امکان جریان معکوس هوا از دود کش را به حد اقل می رساند، این قطعه نیز دارای پوشش نسوز مقاوم تا دمای 550 درجه سانتیگراد است.
شیرکنترل گاز:
شیر برقی برای کنترل جریان و فشار گاز ورودی به مشعل و پیلوت می باشد که میتواند با فرمان ترموستات محیطی (بر اسا دمای تنظیمی) یا فرمان کنترل حدی و ترموکوپلی عمل نماید. این شیر گاز دارای استاندارد EN-126 می باشد.
کنترل حدی:
یک ترموستاتیک کنترل کننده عملکرد مشعل است که در صورت افزایش بیش از حد دمای بدنه مبدل حرارتی در مواقع خاص، جریان گاز به شیر کنترل را قطع میکند.
فن کنترل:
یک ترموستاتیک کنترل کننده عملکرد فن می باشد که با تاخیر در کارکرد فن هنگام روشن شدن از وزش باد سرد جلوگیری کرده و همینطور هنگام خاموش شدن ، فن تا سرد شدن مبدل حرارتی و انتقال کامل حرارت به کار خود ادامه میدهد.
راندمان حرارتی بالا
با توجه به ایجاد احتراق کاملا مناسب و سطح تماس موثر در مبدل حرارتی ، هیتر گازی به راندمان حرارتی بالای 80 درصد دست یافته است که در محدوده هیتر های گازی با راندمان بسیار مناسب قرار میگیرد و ارزش خرید بالایی دارد.
هیتر گازی 640 انرژی برای گرمایش فضاهای تجاری مانند : فروشگاه ها، مراکز خرید ، نمایشگاه، سالن های بزرگ ، بانک ها، فضاهای صنعتی: کارخانه ، کارگاه، مذهبی: مسجد، حسینیه و … رفاهی: پایانه های مسافربری، فرودگاه، ایستگاه های راه آهن. آموزشی: کارگاه های آموزشی، کتابخانه ها ، سالن های اجتماعات و … سالن های غذاخوری رستوران ها و …مورد استفاده قرار میگیرد.